Anne ja Riesa

Puheenjohtajan terveiset

Hyvät kanssaharrastajat!

Hollolan Koiraharrastajat ry lopettelee nyt pikkuhiljaa neljättä varsinaista toimintavuottaan. Kulunut vuosi on ollut todella monipuolinen ja antoisa. Vuoden aikana on järjestetty useita kokeita, koulutuksia ja teoriakursseja. Meillä on ollut todella aktiivisia jäseniä, joita ilman emme olisi pystyneet järjestämään mitään näistä edellä mainituista tapahtumista. Kiitos tämän yhdistyksen olemassaolosta kuuluu siis nimenomaan teille jäsenille.
Ensi vuodelle on suunniteltu taas paljon mukavaa tekemistä. Suunnitelmissa on teoriakursseja, koulutuksia ja kokeita kuten tänäkin vuonna. Sen lisäksi uusia ehdotuksia otetaan mielihyvin vastaan. Yhdistys on valmis järjestämään juuri sellaista toimintaa kuin jäsenet haluavat, joten aina kannattaa ehdottaa, jos jotain mielenkiintoista tulee mieleen. Ehdotukset voi osoittaa kenelle tahansa hallituksen jäsenelle, jotka onkin nyt syytä tässä kohtaa esitellä.

Syyskokous valitsi yhdistykselle vuodelle 2022 seuraavat toimihenkilöt:
Anne Savonen, puheenjohtaja
Mika Gråman, jäsen
Milla Mäkinen, jäsen
Nina Niemi, jäsen
Eija Sorvisto-Karppinen, varajäsen
Iiris Autio-Sinkkonen, toiminnantarkastaja
Pirjo Euksela, toiminnantarkastaja
Kirsi Valkjärvi, varatoiminnantarkastaja

Talvi tekee tuloaan ja maastolajit jäävät enemmän tai vähemmän tauolle riippuen aivan sääolosuhteista. Yli-Kartanon kenttä on kuitenkin käytössämme osoitteessa Salpakankaantie 2, Hollola. Kemiallinen wc on poistettu käytöstä talviajaksi. Kenttävuorot ovat löydettävissä Timmi varauskalenterista, johon linkki löytyy yhdistyksemme facebook-ryhmästä. Kentällä on yhdistyksen omistama kontti, josta löytyy treenitarvikkeita. Kontista on vuokrattu vasen reuna Hollolan
Tokotiimille, joten olethan tarkka, ettet käytä heidän tarvikkeitaan. Kontin koodin saat Nina Niemeltä. Koodia ei saa luovuttaa eteenpäin edes toiselle jäsenelle, koska yhdistyksen on tärkeää tietää, kenelle koodi on luovutettu. Muista myös, että kontin avaaja vastaa myös kontin sulkemisesta. Kenttää tullaan talven aikana auraamaan tarvittaessa, mutta jos lumentulo on aivan mahdotonta, saatetaan joutua harkitsemaan talvitaukoa myös kentän käytön osalta.

Yhdistyksellemme on vuokrattu hallivuoroja talvikaudeksi niin Korkeavireeltä kuin Lahen Murreltakin. Nämä hallivuorot ovat pääasiassa omatoimitreenejä. Toimintaohjeet näihin treeneihin löytyy kustakin treenitapahtumasta.

Tiesitkö että yhdistykseltämme voit ostaa yhdistyksen logolla tai tekstillä varustettuja treeniliivejä ja pipoja eri väreissä? Näistä mallit löydät yhdistyksen nettisivulla olevasta nettikaupasta. Lisäksi meillä on pk-tunnusvaljaita muutamia kappaleita myynnissä edullisesti. Myös näihin ostoksiin voit käyttää niitä talkooseteleitä, joita olet saanut yhdistyksen tapahtumissa talkoillessasi.

Vielä haluan muistuttaa, että ilmoittaisit Iiris Autio-Sinkkoselle tänäkin vuonna kaikki tehdyt tulokset koirasi kanssa, jotta saadaan ne kirjattua tuloslistaan. Yhdistyksemme jakaa lisäksi vuosittain koirakoille palkintoja edellisvuoden saavutusten perusteella. Tulosten ei tarvitse olla arvokisatasoa, vaan ihan kaikki tulokset ovat mukana, kun harkitaan palkintojen saajia. Riittää että olet edustanut yhdistystämme kokeessa, jonka tuloksen perusteella haet palkintoa. Haettavia palkintoja ovat paras jälkikoira, paras hakukoira, paras IGP-koira, paras rallytokokoira, paras tokokoira, paras näyttelykoira. Muitakin kilpailulajeja voidaan harkita hakemusten perusteella.

Toimita Anne Savoselle tai osoitteeseen hollolankoiraharrastajat@gmail.com kopio kilpailukirjastasi 31.12.2021 mennessä, jos haluat olla mukana tavoittelemassa näitä palkintoja. Lisäksi voit ehdottaa jäsentä, joka mielestäsi ansaitsisi Aktiivisin jäsen -palkinnon tai Kannustuspalkinnon.

Yhdistyksen nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.hokory.fi ja julkinen facebook-sivu https://www.facebook.com/hokory. Tämän lisäksi meillä on kaksi suljettua facebook-ryhmää. Niin sanottu virallisempi ryhmä sijaitsee osoitteessa
https://www.facebook.com/groups/841140469386545 ja sieltä löytyy kaikenlaista yhdistyksen toimintaan liittyvää asiaa. Toinen ryhmä on tarkoitettu vain treeneille ja se sijaitsee osoitteessa https://www.facebook.com/groups/112652572120013.
Yhteistyökumppaneina meillä toimii edelleen Lemmikkikauppa Riemu, Hollolan K-Supermarket, Camping Messilä ja Kukonlinna Oy.
Nyt olemme neuvotelleet Riemun kanssa alennukset jäsenille Riemukaupassa niin, että jäsen saa ruuat, herkut yms. syötävät tuotteet -5 %, tarvikkeet, lelut,
aatteet yms. -10 %. Alennukset myönnetään normaalihintaisista tuotteista. Jäsenyyden voit todentaa esittämällä jäsenmaksukuitin.

Kiitos siis teille kaikille tästä vuodesta ja hyvää joulunodotusaikaa!