Puheenjohtajan terveiset

Uusi vuosi on lähtenyt käyntiin ja samalla starttaa käyntiin yhdistyksemme kolmas kokonainen toimintavuosi. Taakse jäi vuosi, jolloin pieni mutta pippurinen yhdistyksemme teki paljon suuria asioita. Järjestimme useita kokeita, kilpailuja ja muita tapahtumia, jotka saivat paljon näkyvyyttä ja suosiota. Suurimpana projektina meillä oli Palveluskoirien SM-kisojen osavastuu Lahdessa, jossa jäsenistömme teki todella suuren urakan mitä erilaisimmissa tehtävissä. Se oli meidän pieneltä porukalta sellainen voimannäyttö, että uskon tämän porukan pystyvän mihin tahansa.

Syyskokouksemme valitsi minut puheenjohtajaksi tälle vuodelle. Sydämellinen kiitos luottamuksestanne – pyrin edelleen olemaan sen arvoinen ja luotsaamaan tätä yhdistystä jäsenten haluamaan suuntaan! Hallitukseen valittiin lisäksi jäseniksi Milla Mäkinen, Nina Niemi, Riikka Lainio ja varajäseneksi Tarja Valjakka. Hallituksen päätöksellä valittiin Milla sihteeriksi ja varapuheenjohtajaksi. Tarja jatkaa edelleen rahastonhoitajana. Onnea uudelle hallitukselle! Uskon, että saamme tänäkin vuonna tehtyä hyviä päätöksiä.

Tänä vuonna meillä toiminta jatkuu entiseen tapaan. Vanhat tutut lajit säilyvät repertuaarissa edelleen, mutta tänä vuonna on uusina lajeina tulossa mejä ja nose work, mikäli suunnitelmat niiden aloittamiseksi toteutuvat. Olemme aina avoimia myös muille uusille lajeille, mikäli halukkaita harrastajia löytyy. Tänä vuonna panostamme lisäksi teoriakoulutukseen ja vuosi alkaa Kirsi Liikasen kahden luennon luentosarjalla heti tammi-helmikuussa. Otamme mielellämme vastaan vinkkejä muistakin koulutusvaihtoehdoista.

Kevätkokouspäivämäärä on lyöty lukkoon ja se on 22.2.2020 klo 12. Tästä tulee vielä jäsenille kutsu, mutta kannattaa laittaa päivämäärä jo nyt kalenteriin ylös!

Menestystä vuodelle 2020 jäsenillemme ja yhteistyökumppaneillemme! Anne Savonen puheenjohtaja